joi, 16 aprilie 2015

Inele de argint

Cam toate femeile prefera inele de aur, dar sunt unele care adora inele de argint. In acesta categorie ma incadrez si eu. 
Cam toate inelele sunt foarte scumpe, asa ca la sugestia surorii mele  am facut comanda pe internet si am gasit cateva inele de argint  mai ieftine si chiar foarte frumoase.
Dar sa va povestesc cum fratele meu cauta un inel perfect pentru viitoarea sotie, care era o persoana foarte speciala pentru el. Era alegerea potrivita pentru com
andarea pe internet(cum vazuse la mine) pentru inelul de argint cu pietre semipretioase, asa a simtit ca ii va face ziua minunata. Pentru majoritatea femeilor inelul este simbolul elegantei pe care vor sa o manifeste in jurul lor, asa a inteles fratele meu dorinta ei , gama aceea de inele argint, a facut comanda si a asteptat cu mare drag ziua aceea sa ii ofere inelul. Treaba este ca nu intotdeauna gasirea unui inel potrivit este o alegere usoara, mai ales pentru barbati, cu atat mai mult cu cat este unul destinat unei persoane unice si cu ocazii unice din viata oricarie femei, si anume inelul de logodna si vergheta, care marcheaza acel eveniment memorabil.
De aceea imediat s-a gandit unde poate gasi inele de argint ideal oricarui scop, astfel incat sa abia posibilitatea de a alege minunatele inele de argint simplu sau cu motiv floral, cu pietre semipretioase in forma florilor preferate.
Cadoul perfect trebuia intotdeauna sa aiba prin urmare alegerea unui inel din argint, care sa fie chiar si modelul preferat.
Cum l-a primit prietena lui ,era mai mult decat bucuroasa ,era exact asa cum isi dorise sa fie. Semana perfect cu ceea ce e in poza respectiva. Era foarte incantata de alegerea viitorului ei sot, ca nu isi mai incapea in piele de bucurioasa ce era. 
De abia astepta sa isi intalneasca prietenele sa le arate cadoul acela minunat, care era foarte multumita si incantata.
Negresit le va spune sa isi comande si ele de la acea firma si alor cunostinte.
Coletul a ajuns foarte repede, era foarte multumita, inelul era o surpriza atat de frumoasa. Le era foarte recunoscator pentru promptitudinea cu care au raspuns solicitarii lui si pentru calitatea impecabila a bijuteriilor pe care le primise , chiar era solutia necesara astefel incat sa ii poti face o bucurie femeii iubite, asta era o surpriza foarte placuta, asa incat putea spune cu siguranta ca i-a venit  inelul. Parca la inceput nu mai avea rabdare sa vina ziua aceea sa il ofere, ca sa ii vada si reactia iubitei, era nerabdator. Putea spune ca avea tot respectul pentru aceasta firma, pentru modul in care isi tratau clientii, aprecia in mod deosebit faptul ca l-a contactat inainte de expedierea comenzii pentru clarificarea unor detalii, era foarte frumos din parte lor. Si inca o data, totul ca decurs foarte bine, nu mai e nevoie,cred, sa spun ca i-a placut foarte mult acel inel de argint, chiar a fost surpins placut.
Si-a facut o parere foarte buna si sigur a promis ca o sa mai revina cu placere sa mai cumpere, era chiar impresionat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu